2013 си отива

И е време за Коледни подаръци. А какъв по-хубав подарък от един чисто нов таблет, на който ще се забавлява цялото семейство. Тези 7,8,10 инчови мобилни устройства навлязоха през последната година много на Българския пазар, съчетавайки производителна мощност със елегантност и мобилност, и взеха доста проценти от лаптопите, които остават като избор за по-сериозна работа, която включва използване на тежки графични програми + обработка на видео.

На следната инфографика Ви предлагам 8 модела таблети които ще задоволят нуждите на потребители с:

  • Желание за производителна мощност
  • Евтина цена с компромис за техническите параметри

За ревюта на таблети може да погледнете и в нашия сайт. Ако парите не са проблем за Вас то може да си изберете таблет между:

  1. iPad Air
  2. iPad Mini
  3. Surface Pro
  4. Kindle Fire

Всяка марка има своите предимства и недостатъци, и избора за покупка трябва да се води от нуждите които искате да задоволите, а не от ефекта на гъзаря. Но и той е избор за някои, нали? Ако търсите бюджетен таблет на който ще може да четете книги, да гледате филми, или просто да сърфирате в Интернет, без да ползвате тежки програми следните модели ще Ви задоволят нуждите:

  1. Nexus 7
  2. Acer Iconia W
  3. Galaxy tab 3
  4. Nook HD+

Който и таблет да си купите от тези 8 прекрасни предложения ще останете доволни, тъй като всички са маркови и няма Китайски евтинджоси които да работят 2 дни и после да се развалят. Ние препоръчваме преди да направите своя избор да погледнете e-shop-а на notebook.bg за консултация на цена и сервиз.

Весели празници

tablet-guide-2013

Inspired by drewrapp.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Какъв таблет да купя за Коледните празници?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *