Acer мониторите са висококачествени решения както за потребителите от нисък клас, така и за хора с много изисквания за цветопредаването.

Acer са голяма фирма и предлагат решения за офиси, монитори за домашно ползване, както и решения за професионалисти. Един от мониторите, който е подходящ за офиси или за хора, които нямат твърде високи финансови възможности ,е мониторът G196HQLB.

acer-monitor

acer-monitor

Този 19-инчов монитор не само е на ниска цена, но и има прилични характеристики, които се доближават до тези на монитори, разработени от конкурентни компании. За смешната сума от 170 лева вие ще получите монитор с VGA порт и възможност за детайлно възпроизвеждане на филми и игри.

Но Acer предлагат и високобюджетни решения като например монитори с IPS матрици. Този тип монитори основно се ползват от фотографи и хора, които се занимават с графичен дизайн и разработка на графики. Причината е, че те имат най-точното цветопредаване, което в момента може да бъде постигнато.

Аз лично ползвам мoнитор на Acer за настолния си компютър и никога не съм имал проблеми с него. Мога да кажа, че TFT дисплеите на мониторитеса страхотни, анти статични са и прахта почти не полепвa по тях. Има много бързи и лесни за употреба функции за повишаване и намаляване на контраст и, цветност на монитора и прочие.

Acer мониторите са едно прекрасно решение и допълнение, към всеки настолен компютър. В зависимост от това дали искате да работите на тях, като създавате красиви дизайни или играете на най-новите компютърни игри, за вас има решение.

Нашия екип горещо препоръчва цялата гама от монитори на Acer!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *