Acer не е в състояние сама да се пребори с упадъка на компютърната си индустрия. Затова на помощ на тайванския производител прииждат нейните партньори. Според новинарския портал Digitimes, компаниите Wistron и Pegatron сформирали специални групи, които да помогнат на тайванския доставчик в разработването на нови продукти. С какво точно ще се занимават новите екипи, все още не се съобщава публично.

Същевремено да припомним, че в края на ноември Acer назначи за председател на борда на директорите и президент, нейния основател Stan Shih. Въпреки това, той ще остане на поста си до 1-ви януари 2014 г., когато компанията планира да назначи нов лидер в лицето на Jason Chen – бивш регионален мениджър на Intel Taiwan.

„Виждаме го като идеален ръководител на преструктуриране, благодарение на  способността си да мисли по нов начин, с международен опит и желание за принос, за да се преодолеят трудностите” – казва Стан Ши. „Освен това, той споделя нашите възгледи за стратегията и бъдещето развитие на Acer”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Acer с нов лидер от януари 2014, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *