Acer Aspire V5Искате ли 4-ядрен процесор в тънко тяло? Лесно! Лаптопът Acer Aspire V5-552G е с 15.6 инчов дисплей, процесор A10-5757M, 8 GB DDR3 и дискретна графика Radeon HD 8750M . Всичко това се побира в корпус с дебелина от 20 мм и е финансово достъпно за вашия джоб.

Капакът е направен от пластмасов материал, като повърхността му е стилизирана с полиран алуминий – гладка на пипане и на вид трудно разграничима от вида на метал.

Екранът е прикрепен към корпуса посредством две пластмасови панти – достатъчно корави, за да задържат неподвижен дисплея, дори в обществения транспорт. Максималният ъгъл, до който може да се разтвори лаптопа е около 150 °, така че в повечето случаи за по-удобно ползване можете да изберете подходяща за вас позиция на екрана.

Клавиатурата има 102 клавиша и е надарена с цифров блок. Размерът на клавишите е 15х15 мм, а на цялата клавиатура – 345х109 мм. В допълнение, клавиатурата е с бяла LED подсветка, макар и с една единствена степен на яркост в бяло, но за бюджета на лаптопа е истинско бижу. Повърхността на кликпада е гладка и осигурява добра плъзгаемост.

Като цяло, портовете в Acer Aspire V5-552G могат да се считат за стандартни с изключение на така наречените Mini-CP. По външен вид тези конектори са неразличими от Mini DisplayPort, но са напълно съвместими с тях, така че адаптерите miniDP-DP или miniDP-HDMI работят без никакви проблеми. В допълнение, Mini-CP поддържа и адаптери за свързване на USB 2.0, RJ-45 и D-Sub.

Цената, на която можете да си закупите Acer Aspire V5-552G вижте в сайта на онлайн магазина www.Notebook.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Защо Acer Aspire V5-552G?, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *