stoichkov

Здравейте г-н Стоичков. Какво ново има около Вас?

Христо Стоичков: Станах консул, доктор, може би това ме промени. Вързан кон не можеш да го промениш. Може би вие, журналистите, станахте малко по-добри към мен. Не съм се променил.

Да започнем с най-главния въпрос: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Христо Стоичков: Добър въпрос на който много хора търсят все още отговора но не го намират. Аз познавам, три момчета и едно момиче които знаят отговора, но чакам те да го кажат.

Напоследък има доста скандали в българския футбол. С кого последно се карахте?

Христо Стоичков: Няма как да се скараме, когато сме на маса с приятели. Единствено може да спорим, ако не сме убили някое прасе на лов.  С всички с които бяхме заедно на Мондиала в САЩ 94г. съм приятел освен с един. Той си знае кой е.

Какво е общото между Acer, www.Notebook.bg и футбола?

Христо Стоичков: Гледай сега, във футбола трябва да има чест, достойнство, въпреки убийствения стрес който се налага от собствениците на отборите, а и от очакванията на феновете. Всеки иска да е първи, да печели купи, да вкарва голове и да остане в историята като голяма легенда, но място в залата на славата имат само онези които притежават изключителни качества. Acer не ги познавам в детайли, защото компютрите не са ми страст. Може би трябва да питаш дъщеря ми, ти ще ти каже. А за този www.Notebook.bg знам само че е някакъв магазин за продажба на лаптопи, таблети и смартфони в София.

Какво беше това което Ви направи Вас най-голямата легенда в Българския футбол?

Христо Стоичков: Мисля че България е дала на света много добри футболисти, и всеки е имал неговите предимства и недостатъци, но класата на Стоичков и Гунди беше над всички. Съставките за успеха са три“

  1. Постоянство
  2. Работа
  3. Талант

В САЩ когато играх последните си години във футбола, научих от Майкъл Джордан че за да станеш легенда и да останеш в историята трябва да работиш. Неуморно, постоянно и непрестанно. Талантът е 5% от успеха, останалите 95% са пот, кръв и тренировки. Всеки ден. Когато другите спят или си почиват, ти трябва да бъдеш в залата и да тренираш, за да достигнеш онази рутина в играта си която ще блести в истинския мач, и ще те различава от стадото.

Всички сме виждали невероятни неща които са правили големите спортисти, и лекотата с която при тях просто нещата се случват но малко хора са се замисляли за безкрайните часове на тренировки, пот и кръв която е била необходима за да се достигне това ниво.

Прекия свободен удар с Германия, какво беше за Вас?

Христо Стоичков: Момент за който мечтае всеки футболист. Момент в който минаваш в историята. Още като стана нарушението знаех че ще вкарам гол. Взех топката, бях готов да поема отговорността, погледнах към вратата и стрелях, знаейки че това е изравняването. Вратаря им даже не трепна, нито разбра откъде топката влезе в мрежата. Втория гол на Данчо беше просто въпрос на време. Немците знаеха че няма да продължат, виждах го в очите им. Те просто признаха че в дадения момент България беше по-класния отбор от тях.

Станахте голмайстор на Мондиала, заедно с някакъв Руснак. Мислите ли че трябваше да бъдете едноличен лидер?

Христо Стоичков: Олег Саленко вкара 5 гола в един мач, и още 1 за да достигне моите 6 попадения, но разликата ни беше че аз вкарвах във всеки мач, а не 5 късметлийски срещу Камерун. За него останаха 15-те минути слава, а аз останах в историята.

Какво мислите за негативното SEO?

Христо Стоичков: Помияри и доносници винаги е имало и ще има. Такъв е света. Има една особена порода хора които дават задните си части под наем на силния на деня. И когато той се смени, на следващия. Така живеят. Хубаво е да се знаят техните имена, и общността Ви да ги игнорира. Господ гледа и рано или късно те ще си получат заслуженото. За мъртвите, или добро или нищо.

Какво мислите че ще стане на това SEO състезание?

Христо Стоичков: Ще победите. Вие знаете че сте положили изключителен труд, постоянно и непрекъснато и се борите срещу някакъв университетски домейн, който в реални условия никога няма да участва. За мен участието с разширение на университет е некоректно и неморално и няма нищо общо с SEO-то. И не би се получило в реална ситуация. Но от друга гледна точка на състезателна тактика, и ако сметнем, че в името на победата всичко е позволено… Това обаче е България, и тук дори университетите не държат на името си. Защото това си е комерсиален сайт в Университетски, както и да го погледнем.

Дано „феодалните старци“ са доволни от постигнатото, както доволни бяха Блатер и компания, заедно със онзи съдия който ни отне заслужената възможност да играем финал срещу Бразилия.

Но няма значение, какво говоря аз, а какво ще покаже гугл на 15/12/2013 в 12.00 по обяд. Каквото и да е, аз знам кой е достойния победител.

SPOILER

Интервюто със Христо Стоичков е е художествена измислица. Създадено е само с цел забавление, моля не го приемайте сериозно.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Интервю с Христо Стоичков: За футбола, феновете, Acer и www.Notebook.bg, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *