Лаптопи втора ръка

Лаптопи втора ръка

Откакто свят светува хората са разменяли излишните им продукти, а на по-късен етап с въвеждането на финикийските знаци са почнали и да ги продават. Напълно естествено е, всеки който има продукт или вещ, която не ползва да поиска да я реализира на вторичния пазар.

Същото се случва и с компютърната техника и по-специално преносимите компютри, за които ще говорим днес. Ето накратко от къде и как в България пристигат лаптопите втора употреба.

Имало едно време едни западни фирми, които си купували качествена и маркова компютърна техника. От компютрите и принтерите, през мониторите та чак до лаптопите всичко им било върха на чудесата и черешката на тортата. Стандарта им бил толкова висок, че винаги си купували най-най-доброто. Толкова добро, че чак ни е трудно да си го представим и осъзнаем изцяло. А на всичкото отгоре като минели 2-3-4 години и подменяли всичко. И естествено отново си взимали само Hi-End техника. А какво да правят с употребяваните лаптопи и компютри? Да ги изхвърлят, не! Това не е библейско, ще каже някой. Да ги подарят, също не върви – доста пари са изръсили. Тогава се появили едни добри български фирми, които предложили да изкупят тази излишна техника и да я внесат в България под формата на втора употреба лаптопи и компютри.

И тази приказка свърши с Хепи-енд. Така драги приятели много от нас са се сдобили с наистина качествени, маркови и същевременно евтини лаптопи втора ръка. А последните са се доказали, че няма по-добри що се касае до съотношение характеристика / качество / цена. Благодарение на качествената изработка, отлични компоненти и ниски цени, лаптопите втора употреба стават все по-търсени сред младите хора, както и стартиращите фирми без неограничен бюджет.

лаптопи втора употреба

лаптопи втора употреба

Случвало ли ви се е наскоро да обикаляте от магазин на магазин, търсейки ноутбук с добри характеристики, но и на приемлива цена? Сигурни сме, че на много хора им се налага да проучват много внимателно пазара, за да успеят да намерят най-изгодната оферта за мобилен компютър. Можем да обявим край на изтощителното търсене и на безкрайните обиколко по магазините, защото фирма Интерсервиз-20 дава аргументиран отговор на въпроса „Защо да си купим лаптоп втора ръка?“.

Само най-добрите марки

Dell, HP, Lenovo и Fujitsu са най-често споменаваните марки сред лаптопите втора ръка. И за това си има причина. Може би никога няма да намерите употребяван лаптоп Acer. За това също си има причини.

Само качествени продукти

Добрият ноутбук трябва да е оборудван с мощен процесор, достатъчно количество памет, мощна видеокарта, голям хард диск и колкото се може повече комуникационни портове. Не бива да забравяме, че трябва да бъде и лек, защото идеята на преносимите компютри е именно такава.
Почти всеки лаптоп втора ръка ви предлага всичко това.
За пример погледнете този невероятен Lenovo ThinkPad X220

Много мощ и качество събрани в супер компактен лаптоп с матрица 12,5 инча, но с чудесна резолюция 1366×768 и разбира се anti-glare дисплей. Спомняте ли си, като ви казах, че западните пичове няма да се излъжат да си купят ноутбук с лъскаво екранче. Сещате се защо.

Процесора е Core i5 с четири логически ядра, работещ на 2,5 GHz. Благодарение на Turbo Boost Technology достига до 3,2 GHz.

RAM паметта е напълно достатъчна дори за по-натоварени дейности – 4GB DDR3

Видео картата е Intel HD Graphics 3000, която е напълно достатъчна за офис дейности, мултимедия и дори някои не много взискателни игри.

Комуникациите отново са на ниво и ви предлагат дори повече от необходимото: VGA и в допълнение най-съвременния Display port, Bluetooth 3.0, 3 in 1 SD card reader, Fingerprint, 3 USB ports (one powered on), 720p High Definition camera, Intel WiFi Link 6000 b/g/n

От Lenovo не са забравили и за сигурността при заливане с течности. В модела ThinkPad X220 отново присъстват класическите улеи за оттичане.

Ако си мислите, че сме пропуснали нещо се лъжете. Просто оставихме твърдия диск за десерт. Изненадата е, че този модел идва с невероятно бърз 128GB SSD. И това е наистина изненада, понеже тази технология е сравнително млада и дори рядко срещана при новите лаптопи.

От къде да купим лаптоп втора употреба

Къде да намерим онлайн най-добрите предложения за употребявана компютърна техника, като едновременно с това не правим компромиси с качеството?

Всъщност вече споменахме фирма Интерсервиз-20 като един от лидерите на пазара за компютри и лаптопи втора употреба. Специалистите от фирмата не се затрудняват, когато чуят този често задаван въпрос и веднага отговарят с техния слоган: „Интерсервиз-20 – бутик за употребявани лаптопи и компютри.“

Интерсервиз-20 предлагат невероятно и бързо обслужване, бърза доставка до цялата страна, лаптопи и компютри на достъпни цени, безплатна консултация и още куп други улеснения, които превръщат пазаруването в истинско удоволствие.

Без да излизаме от дома си можем да се сдобием с невероятно мощни и евтини лаптопи втора ръка от Интерсервиз-20.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
„Защо да купим втора ръка лаптоп?“ с отговор в Интерсервиз-20, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *