proektor-acer

proektor-acer

Избор на проектор от Acer може да стане лесно, тъй като продуктите на Acer са висококачествени решения. Едва ли ще е наложи да ви убеждаваме в това, ако веднъж сте ползвали лаптоп, монитор или друг продукт на Acer.

Един от проекторите, който аз харесвам е моделът Acer C120 LED. Това устройство е на разумна цена и има прилични хардуерни характеристики. Например има висока яркост и контраст, възможност за прецизни настройки и контрол над процеса по проектиране, проекция с висока разделителна способност и т.н. Всичко това на цена под 450 лева. Това е едно много добро решение за проектиране на презентации в учебни зали и платени и безплатни курсове и мероприятия.

Acer-H7532BD

Acer-H7532BD

Ако пък имате нужда от проект от по-висок клас, прегледайте устройството Acer H7532BD. То е на цена от около 1600-1800 лева, но системните му характеристики са наистина впечатляващи.

Мога да кажа спокойно, че това е професионален проектор, създаден  Например яркостта на това устройство е 2000 ANSI лумена. Ако сте пропуснали това в часовете по физика, потърсете информация за тази мерна единица и наистина ще се впечатлите от възможностите на това устройство.

В много от най-известните фирми за обучения по програмиране, дизайн, seo и други, се използват именно проектори на Acer.

Като студент от НБУ, аз знам, че в НБУ са заложили изцяло на такива проектори Acer. Всяка стая е оборудвана с подобна машинка, но дали са я купили от Notebook.bg един господ знае.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Избор на проектор Acer, 6.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *