Acer UT220HQL

Монитор Acer UT220HQL

Acer анонсира нов монитор Acer UT220HQL, оптимизиран за използване на сензорните възможности на операционната система Windows 8. Специална поставка ви позволява бързо да изберете удобен ъгъл за настройка на устройството, като екрана може да се накланя 0-80 градуса, с възможност за хоризонтално позициониране на дисплея.

Acer UT220HQL е оборудван с 21.5 инчов екран и VA-матрица с Full HD резолюция (1920×1080 пиксела) с широки ъгли на видимост – 178 °, която осигурява кристално ясни изображения с точно възпроизвеждане на цветовете и плавни динамични сцени. Мulti-тouch технологията е с капацитет, позволяващ да се разпознават до 10 допирни точки едновременно.

Мониторът включва широк диапазон от интерфейси, включително VGA и HDMI портове с поддръжката на MHL технология за свързване на различни източници. Също така има и USB хъб за свързване на периферни устройства и медии. С допълнителен кабел можете да свържете чрез MHL смартфон или таблет и да разглеждате снимки и видеоклипове със стерео звук, като едновременно с това и да зареждате вашето мобилно устройство.

Защо Acer

Мониторът Acer UT220HQL се продава на пазара само за 299 щатски долара.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *