Acer Iconia Tab B1-A71 8GB

Компанията Acer е решила да измени на общоприетите стандарти, че качествения таблет трябва да струва хиляди долари. Iconia Tab B1 предлага интересно съотношение цени и изпълнение, което в тази категория е наистина уникално. С таблета може да изживеете много забавни моменти. Двуядреният процесор и операционната система Android 4.1 Jelly Bean са отлично съвместими, с GPS навигацията неможете да се загубите, а освен всичко вътрешната 8 GB памет не е ограничена, тъй като можете да я разширите с microSD карта.

Acer Iconia Tab B1-A7

Acer Iconia с Android 4.1 Jelly Bean

Дали ще пътувате или просто ще отпочивате, с таблета Acer Iconia Tab B1 всеки един момент ще бъде забавен. Благодарение на компактните си размери може да го държите в една ръка, а с оглед на ниското му тегло при пренасяне, изобщо няма да го почувствате. 7 инчовият мултиактивен дисплей е достатъчно голям за четене на книги, гледане на филми или сърфиране из интернет, а предната камера предлага комуникация с приятелите ви на високо ниво.

Два са повече от един – това важи и за двуядреният процесор, който задвижва таблета. За максималната чувствителност, мултитаскинг и удобно разглеждане на интернет страници се грижат две ядра, настроени на максимална честота 1200 MHz. За обема на 3D игрите и акселерацията на графичната среда на системата Android се грижи графична карта PowerVR SGX531.

acer iconiaИмайте своите филмови колекции и фотографии винаги под ръка. Интегрираната памет с капацитет 8 GB предлага достатъчно пространство за инсталиране на апликации и игри. С тях, обаче пространството за запис не свършва. Можете да го разширите с microSD карти до висок капацитет 32 GB, като по този начин се отварят нови възможности. Дали ще сваляте и гледате филми, ще показвате фотографиите на свои приятели или просто ще използвате таблета като висококапацитетно пространство за пренос на данни, зависи от вас.

Опознайте вълшебството на операционната система Android 4.1 Jelly Bean, която е инсталирана в таблета – ще намерите достъп до хиляди апликации и игри, които могат да се свалят на вашето устройство. За разлика от своя предшественик, моделът Iconia Tab B1-A71 е получил подобрена система, към която принадлежат офлайн карти, гласови команди, пространство за игри и напреднала оптимизация, благодарение на която на него винаги може да се разчита.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *