шпионска камера

шпионска камера

Използването на скрита камера е доста просто. Нужно е просто да имате достъп до захранване, известно място за съхранение и пряка видимост към това което искате да запишете. Предизвикателството идва от това, къде ще бъде най-удачно поставянето и. Има много фактори които трябва да се вземат в предвид, за да бъдете уверени, че използвате уреда по най-добрия начин. Не всичко разбира се трябва да се прилага, но следвайки определени насоки, ще ви помогне в набавянето на полезни кадри.

Поставете си цел

Да имате ясна цел е важно. Когато обмисляте закупуване на скрити камери, вече имате някаква цел. Тази цел трябва да бъде стриктна и ясна. Ако искате да узнаете самоличността на човек, който е откраднал нещо от вас, то трябва да поставите камерата на място, където лесно да заснемете неговото лице. Трябва да се вземат в предвид ъглите и да знаете точно какво се заснема в рамките на камерата. Човек винаги застава с лице към вратата кога влиза, така че шпионска камера, фокусирана върху вратата, ще означава, че ще разпознаете всеки който влиза. Помещения с една врата, ще ви даде по голямо предимство, за това кой влиза и излиза също и какво внзася и изнася.

Разучете самата камера преди да я монтирате

Обективите на камерите са доста напреднали в последните години, но все още са чувствителни при адаптиране към светлината. Скритите камери са неподвижни, така че трябва да компенсирате това, като насочите обектива към област с добро осветление през по-голямата част от деня. Скритата камера не трябва да гледа към някое място, което в някакъв момент ще има огромна ярка светлина. Мястото обаче не трябва да е твърде тъмно. Липсата на светлина ще доведе до липса на подробности. Скритите камери се предлагат във всякакви форми. Обекта който крие камерата трябва да остане там. Помислете за естетиката на околната среда. Скритите или мини камери трябва да се смесват с фона на останалите предмети. Придуржайте се към стереотипите. Човек не би трябвало да влезе в дадена стая и да забележи предмети които не са на място.

Намерете правилното място за поставянето на камерата

Важно е да инсталиране скрита камера на правилното място. Бъдете внимателни с местата където иам много движение. Стълбища, коридори и трапезарии са места където обичайно преминават много хора. Когато намерите място за поставянето на камерата в близост до тези места, внимавайте дадените обекти да не блокират събирането на информация. Това може да направи заснемането на човек или събитие неясно.

Всяка ситуация е уникална и винаги можете да намерите страхотни места за поставянето на шпионски камери.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Правилния начин да настроите вашата шпионска камера, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *