Телефоните Айфон се класифицират като мобилни устройства от премиум клас и цените им са доста по-високи от тези на Android-моделите. Това води до факта, че малко потребители могат да си позволят онлайн покупката на тези иначе невероятно качествени и луксозни смартфони. Но как можете да се сдобиете с iphone втора ръка, който да е с гаранция?

Заслужава ли си покупката на евтин Айфон?

Телефоните на американската компания Apple се отличават с невероятно качество и дълготрайност. Хардуерът и софтуерът са напълно фирмени и съвместими помежду си, осигурявайки максимална оптимизация на производителността и липса на лагове, забивания, рестартирания, крашове. Софтуерната платформа на телефоните Айфон от Епъл е iOS. Тя се отличава с невероятен дизайн, функционалност и анимирани ефекти. Потребителският интерфейс на платформата е изключително отзивчив и интуитивен, което го прави лесен за разбиране дори и от начинаещите потребители.

Както споменахме, телефоните на Apple са дълготрайни и изключително здрави, така че дори и покупката им онлайн като втора ръка е напълно оправдана. Ако купувате последен модел Айфон, то със сигурност ще се възползвате от отлични технологии и ще получите най-доброто изживяване.

За какво да внимавате при избора на евтин телефон втора ръка?

Колкото качествени и здрави да са Айфоните, при небрежно отношение и експлоатация, лесно се чупят и повреждат както технически, така и външно. Един от вариантите за покупка на по-евтин iPhone е използването на онлайн платформите за обяви. Там ще откриете различни оферти и цени, но ви препоръчваме да се придържате към следните особености:

  • не се спирайте на най-изгодния iPhone онлайн – ако нещо е много евтино, то със сигурност има сериозен проблем;
  • не пращайте пари предварително – от платформата за обяви Bazar.bg съветват да не изпращате никога пари предварително. Дори при доставката, изискайте от търговеца тя да е с тест и преглед преди плащане;
  • не купувайте онлайн от обяви без снимки – iPhone втора ръка може да не изглежда както искате, ако се доверите на търговец, без дори да прегледате предварителни снимки;
  • проверете внимателно пратката си преди да платите – при получаване на евтин телефон Apple iPhone, който е поръчан онлайн, направете подробен преглед. Направете външен оглед на корпуса, хванете апарата в ръка. Не бива да има скърцащи елементи при леко стискане, изпробвайте бутоните, проверете реакцията на тъчскрийна.

Как да направите успешна покупка на евтин Apple iPhone втора ръка от обява?

В популярните онлайн платформи има изгодни продажби на смартфони и телефони втора ръка, които са предимно от София и Пловдив. Сред тях, на уеб страниците в интернет, има оригинални модели и фалшификати, които са втора употреба, но могат да са нови или стари. Препоръките на сайта Bazar.bg са за изгодно закупуване на Айфон от Apple, който е употребяван няколко месеца и все още има гаранция. Подобни обяви се срещат много и често поводът за продажбата е загубата на интерес към устройството след време на употреба.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *