Здравейте драги читатели на блога. Днешната статия е много специална, защото успях да взема интервю от една легенда на американското кино, а именно самия Чък Норис.

Г-н Норис отдели 10 минути за да отговори на всичките ми въпроси, въпреки, че на повечето от тях той отговори доста лаконично.

чък-норис

Spoiler

Интервюто с Чък Норис е измислица и е създадено изцяло с цел забавление. Не го приемайте сериозно 🙂

Андрей: Здравейте г-н Норис. Разкажете ни малко повече за скорошното ви посещение в България.

Чък Норис: Дойдох за кратко в България за да снимаме филма The Expandables 2. Всъщност този филм е документален. Той се разказва за група хлапета, които се мотаят около мен.


Андрей: Какво ви направи най-силно впечатление в България?

Чък Норис: Тук всеки може да прави каквото си иска и то напълно безнаказано. Всеки може да те спре на улицата и да ти продаде нещо. Дори си купих библия, лично подписана от Исус. Забелязах също, че имате много бездомни кучета и котки. Нямаш си идея какъв ужас изпитват черните котки, когато аз им пресека пътя.


Андрей: Какво мислите за нас българите?

Чък Норис: Абе вие сте много странни хора. За всичко се делите на две групи – пушачи и непушачи, граждани и селяни, червени и сини, социалисти и гербаджии… Карате се дори дали да строите АЕЦ Белене или не. Нали знаете, че ако поискам мога да произведя ток за цяла България само с велоаргометър?


Андрей: Какво мислите за лаптопите Acer, които караме хората да си купят от www.notebook.bg?

Чък Норис: Acer са добра марка. Все пак сигурността на компютъра не зависи от марката му, а от това как се грижиш за него. Например, ако искате да нямате вируси най-добре си сложете wallpaper с моя снимка. Гарантирано е, че така няма да лепнете нещо зловредно.


Андрей: Кои са ви любимите компютърни игри? Играете ли изобщо компютърни игри?

Чък Норис: Знаеш ли, че само аз съм превъртал Супер Марио без да използвам бутона за скок?


Андрей: Защо предпочитате марката Acer пред останалите?

Чък Норис: Вижте, дали ще е Acer или не няма никакво значение. Независимо на какъв лаптоп работя, само и единствено аз мога да натисна ctrl+alt+del с един пръст!


Андрей: В България всеки може да се сваля незаконно съдържание от многото торент сайтове. Вие възползвахте ли се от това?

Чък Норис: Не. Аз торенти си свалям от където и когато поискам, независимо къде се намирам. Нали знаете, че само аз мога да изтегля 1TB с 0 seed за 1 минута…


Андрей: Докато бяхте в България как ви се отразиха най-скъпите телефонни разговори в цяла Европа, а именно – нашите?

Чък Норис: Така и така ме заговори за телефони, та ще ти споделя нещо. Знаеш ли, че още преди много време, когато Александър Бел изобретява първия телефон, той веднага е получил 2 пропуснатия повиквания от мен? И освен това е имал и 2 неплатени сметки към Mtel.


Андрей: Как релаксирате в свободното си време и кои са ви любимите книги?

Чък Норис: Аз не чета книги. Те сами си казват всичко!


Андрей: И последен въпрос: Чували ли сте за SEO и какво мислите за настоящото SEO състезание?

Чък Норис: Разбира се, че знам какво е SEO. И мога да ти кажа, че единствено и само аз мога да правя SEO с изцяло дублирано съдържание.


🙂 🙂 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Ексклузивно интервю с Чък Норис, 9.8 out of 10 based on 6 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *