Acer Iconia Tab W700 с калъф и клавиатура

Acer Iconia Tab W700Машинката е отлично изработено устройство, отварящо нов клас продукти между таблет и 11,6″ мини лаптоп. Идеална е и за най-придирчивите потребители, които държат под око таблетите не само за забавление или обучение, но и за работни цели. Основните ѝ предимства са операционната система Microsoft Windows 8 на SSD диск, IPS Full HD дисплей и изключителната вариабилност, благодарение на  BlueTooth клавиатура. Таблетът може да се използва като компактно работно място, като мултитъчът го превръща в удоволствие, а допълнителната клавиатура – в необичайна радост за писане.

IPS дисплея е с детайлна резолюция Full HD, като под контрола на сензора на светлината ще ви позволи да се наслаждавате на широкоъгълно видео, а също така и на достатъчно светлина за всички работни и забавни задачи. Таблетът е снабден с HDMI порт, който дава възможност за свързване с HD проектор или телевизор, а също и за медия на голяма площ с широка резолюция. Двуядреният процесор Intel Core i5 3337U от семейството на Ivy Bridge гарантира гладък мултитаскинг и репродукция на видеа.
Батерията дава възможност за 9 часово използване, където и да се намирате.

В машинката се намират също две камери. Едната гарантира качествен образ при видеочат, а другата предлага снимане на Full HD видео или фотографии във всякакви резолюции. Bluetooth 4.0 е предназначен за изключително бърз трансфер на данни със синхронизация или безжична връзка с периферни устройства. Това е първият таблет в света, оборудван с бърз USB 3.0 порт.

Acer Iconia W700 Тablet
Можете да разгледате спецификациите на машинката Acer Iconia Tab W700 и да си я купите от www.Notebook.bg, дори и на лизинг. Аз определено бих се възползвал от възможността за изплащане, тъй като знам, че ще получа качествен продукт с гаранция  и безплатна поддръжка от магазина на Notebook.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *