Acer Liquid Z3Компанията Acer представя на пазара новият смартфон Liquid Z3 с две СИМ карти и 3,5-инчов дисплей. Продажбите ще започнат през втората половина на този месец в наличност с бял и черен цвят.

Производителят е предоставил почти цялата информация за своя нов продукт от среден клас. Liquid Z3 е оборудван с двуядрен процесор на тактова честота 1 GHz и вътрешна памет 4GB. Естествено, поддържа 3G мрежи, Wi-Fi, както и вграден GPS модул.

Новото мобилно устройство ще бъде предлагано с операционна система Android 4.2, като на гърба можете да откриете камера с резолюция 3 Mpx. Примамка за много от потребителите ще бъде и разширената версия с две SIM карти.

Acer Liquid Z3 е с размери 109 х 60 х 10.4 mm и тегло 120 гр. Смартфонът е насочен към широка възрастова група, като за по-възрастното население има предназначен Senior Mode (старши режим), който предлага големи икони и бързи клавиши за контакти, SMS съобщения, както и информация за времето.

Liquid Z3

Производителят е обявил наличието на този телефон за Белгия, Холандия, Франция, Испания, Великобритания, Италия, Германия, Украйна и Русия. Цената е определена на € 99.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *