Acer Iconia Tab W3-810 с Microsoft Windows 8

За обща радост, онайн магазинът на www.Notebook.bg предлага така жадуваният универсален 8-инчов таблет – Acer Iconia W3 с пълноценна операционна система Microsoft Windows 8 на невероятно ниска цена. С лек достъп до личните апликации, настройки и много интересни информации, които благодарение на портала Windows Store имаме възможност да разширим и по този начин всичко необходимо да ни е под ръка. С останалите Windows 8 устройства можем бързо и лесно да го синхронизираме така, че да не липсват дори родителски ограничения и комплексна безопасност.

acer iconia w3 tablet
Таблетът предлага пакет от офис апликации за студенти и домашна употреба, чиято пълна версия е предварително инсталирана в системата. Въвеждането на документи, изготвянето на таблици и презентации, можем да правим в движение с помощта на Bluetooth клавиатурата. Като пространство за съхранение служи вградената 32 GB памет с множество разширения, благодарение на MicroSD карти. С лекота можем да наблюдаваме презентации,  HD видео и изображения на външен монитор, телевизор с големи размери, благодарение на  HDMI порт.

acer iconia w3
За изчислителната мощност и непрекъснато забавление има грижата двуядреният процесор Intel Atom Z2760. Благодарение на ниското потребление и с едно зареждане, таблетът може да работи 8 часа в режим на гледане на видео в резолюция 720p, която на дисплея е с пропорции 16:10 и фина резолюция 1280×800 пиксела. Функцията  Connected Standby допълнително дава възможност  за мигновенно установяване на прекъснатата активност, така че да можем да се забавляваме много повече време.

Моделът Acer Iconia Tab W3-810 се предлага у нас и в онлайн магазин www.Notebook.bg (както споменах в началото) и можете да го закупите само за 699 лева. Не е нужно да изтъквам защо именно от Notebook.bg, след доказан авторирет и качество на продуктите, които магазина предлага на пазара от 2001 г. Само ще припомня, че имате възможност да си направите подарък, дори на лизинг и то онлайн от Вашия дом или офис за 30 минутки.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Бихте ли си купили Acer таблет от www.Notebook.bg?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *