Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? – отговора на програмиста

жена дяволПонеделник почти винаги е кофти ден за всичките служители на фирмата. И на теб също. Ставаш рано, не си пил кафе, бягаш да хванеш фирмената кола, която след като обиколи половината град те стоварва на работното ти място, заедно с още 20-ина колеги с които с повечето си скаран. Как да не си скаран когато ти им обясняваш какво да правят и какво не на фирмените компютри, а те си редят пасианса и ти бъркат кабелите.

Да си админ във фирма за производство на ПДЧ не е и най-добрата работа на света. Какъвто „талашита“, такива и повечето ти колеги, но за да можеш да отговориш на въпроса който мъчи много добри хора последните месеци „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ ти трябва конска доза лаваца кафе.

Работния ден започва и телефона не спира да звъни.

Колегата малоумник

– Васко, абе нещо му стана на лаптопа Acer Aspire V3 и не ще да пише?

Как да пише, той лаптопа нищо не пише! Пишеш ти дето стоиш и се потиш пред него, и то на клавиатурата, ама иди обяснявай на индианците….

Мацката от „Продажбите“

– Васко, можеш ли да дойдеш в офиса ми за да погледнеш принтера че нещо не иска да печата, моля.

– Мимето от „Продажбите“. Страхотна мацка. Искаш много да и „оправиш“ принтера, но те спира погледа на Пешо, 135 килограмовото теле, което и се води гадже. Пешо когато не продава ПДЧ-та, чупи глави по стадионите с ултрасите на Левски. Какво да му кажеш? А за принтера добре че не е Ейсър, че от тези малоумници отдавна ти е писнало.

Шефа намерил някаква промоция от notebook.bg, и купил на целия колектив по 1 лаптоп марка Acer за да се увеличи производителността на персонала. Каква производителност бе шефе, те с мъка включват и изключват компютрите, и по цял ден висят във фейсбука, ти за производителност говориш. Ако не бях аз, фирмата отдавна да е фалирала.  Ама не го слушате Васко….

Секретарката на шефа

– Васко, лаптопа на шефа Acer Aspire S7 Ultrabook  се повреди нещо, ела да го погледнеш…

Анчето, личната секретарка на шефа, на 23, руса, с невероятен балкон, дългокрака и винаги леко облечена. И зима и лято.  Когато се обади Анчето, оставаш всичко и бягаш в офиса на шефа, че утре ако му каже нещо, няма да си на работа.  Ясно ти е че шефа понякога сяда върху лаптопа в бързината да облекчи Анна, но коравия Ейсър понася килограмите и на двамата без проблем. И се оплаква само на тебе. То и без това Анчето, я тежи 50 кила с дрехите, я не. 😉

Ако още се чудите защо трябва да си купите Acer от www.notebook.bg не сте ми разбрали нито работата, нито хумора, но един истински админ е над тези неща, нали?

 

PHP!

Generate a list:

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
for ($number = 1; $number <= 10; $number++) {
if ($number <= 9) { echo $number . „, „; } else { echo $number . „!“; } }; ?>

Things you can do:
$things = array(„Talk to databases“,
„Send cookies“, „Evaluate form data“,
„Build dynamic webpages“);
foreach ($things as $thing) {
echo “

  • $thing

„;
}

unset($thing);
?>

This jumbled sentence will change every time you click Submit!

.header {
width: 300px;
height: 25px;
background-color: #5A68A5;
border-radius: 10px;
}

img {
width: 200px;
float: right;
}

h1 {
font-family: Verdana, sans-serif;
font-size: 18px;
text-align: center;
color: #ffffff;
}

p {
font-family: Tahoma, sans-serif;
}

li {
font-family: Tahoma, sans-serif;
list-style-type: square;
}

input {
width: 280px;
}

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *