Безплатен софтуер Virtual DJ към всички продукти на Acer с активен дисплей и Windows 8

Virtual DJ Acer Edition

С устройствата си Acer полага усилия потребителите ѝ да имат под ръка най-новите технологии и да изпитат с тях незабравими преживявания. Затова компанията е използвалa възможността в най-новата рекламна кампания със световноизвестният DJ Tiësto и неговият личен асистент Vernonem, клиентите на устройства с активен дисплей с Windows 8 да получат безплатно софтуер Virtual DJ Acer Edition. Достъпен е за изтегляне в случай, че клиента си купи и регистрира продукт на компанията Acer след 1 май 2013 г. DJ Acer Edition е професионален софтуер за миксиране и излъчване на дигитална музика и видео. Потребителски разгърнат, напомня класически пулт на професионален DJ с миксер и две допирателни. Благодарение на лесното боравене с него може да се справи, който и да е музикален ентусиаст.

Virtual DJ предлага функции, като re­mix sam­pler, изрязване на времевата ос, търсене в интернет библиотеките и още стотици възможности. Софтуерът дава възможност на клиента да погледне отвъд границите на възможното и да открие другата страна в себе си като истински DJ. Достатъчно е да инсталира апликациите или да се регистрира в acer.com, след което ще може да изтегли Virtual DJ Acer напълно безплатно.
След регистрацията клиентът трябва да запази кода, който му дава възможност за изтегляне на лично копие на софтуера Virtual DJ.

Не пропускайте възможността! Virtual DJ можете да получите безплатно при покупка и регистрация на Acer продукт с активен дислей с Windows 8 през периода от 1.5.2013 до 1.5.2014 г. Повече информация може да намерите на страницата Acer.com (за всички държави), както и в официалният им YouTube канал – youtube.com/Acer. Същевременно можете да си закупите Acer продукт и от онлайн магазина на www.Notebook.bg и да го регистрирате в сайта на компанията, след което да си изтеглите софтуера безплатно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *