Acer-Iconia-Tab-W500Оригиналният таблет Acer Iconia Tab W500 работи под операционна система Windows 7 и се отличава с придружената към него док-клавиатура. Не е нужно да избирате между нетбук и таблет – можете да си купите таблета и да се насладите на лекотата на използване, тъй като той съчетава функциите на тези две устройства. Док-клавиатурата е на вашите услуги.

Дизайнът на Iconia Tab W500 е стилен и опростен, и същевременно с впечетляващ външен вид. На предния панел се намира 1,3 Мп камера, сензор за осветление и бутон с логото на ОС Windows, който изпълнява функцията на менюто „Старт „, както при персоналните компютри, работещи под тази операционна система.

Бутонът за включване и регулиране силата на звука на таблета се намира в ляво, както и HDMI изхода, SD/MMC слота за карта и 3,5 мм мини жак. В долната част има и два USB конектора за свързване с док клавиатура. Ако предпочитате да си купите модел Acer Iconia Tab W500 с 3G, то в дъното за включване ще намерите слот за SIM карти. В дясната страна на таблета има конектор за зарядно устройство, а отгоре е внедрен вентилационен филтър.

Екранът на Iconia Tab W500 е изработен качествено от гланцирана пластмаса с автоматично регулиране на яркостта, с размер от 10,1 инча и резолюция от 1280 х 800 пиксела, аналогично на устройствата Samsung Galaxy Tab 10.1 и Acer Iconia Tab A500. Цената на Acer Iconia Tab W500 варира до 899.00 лв.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Acer Iconia Tab W500 - таблет и нетбук в едно, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *