Acer Iconia Tab A511 – таблет с Google Android Ice Cream Sandwich

Acer Iconia Tab A511Acer Iconia Tab A511 е таблет с бърз 4 ядрен процесор, гъвкава операционна система и дълго издържаща батерия. Всички тези екстри, като и още други се намират в грациозното тяло с дебелина 11 мм. Може да функционира с висок мобилен потенциал, омагьосващо изпълнение и прекрасно използваемата система Google Android Ice Cream Sandwich. Идеален е за из път, като същевременно можем да използваме и оценим всички достъпни апликации. Батерията предлага 15 часово възпроизвеждане на видео.

Таблетът е оборудван още с 3G модем за свободна връзка, навигация A-GPS, електронен компас, като на задната страна се намира камера с висока резолюция 5 Mpx, а за връзка с голям телевизор или проектор служи HDMI порт. Интересно е решено запаметяването на данните на SSD диск с капацитет 32 GB, който можем да разширим с мемори карта. Черешката на тортата е конектор USB с функции HOST, който ни дава възможност да свържем таблета с  клавиатура или флаш диск.

Мозъкът на таблета е мобилен процесор NVIDIA Tegra 3, съдържащ всички главни хардуерни елементи, включително и графика, и предлага оптимална производителност с висока енергийна ефективност. Процесорът е 4 ядрен, но присъства и пето ядро с ефективна дейност  за оперативни функции и приложения във фонов режим. Благодарение на него можем да се наслаждаваме  на филми в пълна HD резолюция със спираща дъха графика, сложни 3D игри  и не на последно място – доста бърза реакция в самата операционна система.

Моделът Iconia Tab A511 се предлага в онлайн магазин www.Notebook.bg с гарантирано качество на достъпна цена – 749 лева.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *