Защо ще е Acer и защо да го купя от notebook.bg?

Това са двата въпроса, които в продължение на половин година повече от стотина SEO оптимизатори се мъчиха да дадат най-смисления отговор, който да се хареса на гугъл.

И защо на гугъл?

Защото сайта на първото място привлича 70+% от посетителите.

а и първия ще спечели 2 награди:

  • 5000 лв.
  • Уважението на колегите в SEO бранша.

Изписаха се тонове от съдържание, къде повече, къде по-малко полезно. Добавиха се хиляди линкове по какви ли не сайтове, които рекламираха продуктите на Acer и сайта на спонсора. Създадоха се видео клипове, инфографики и социалните мрежи се напълниха със всевъзможни отговори на въпроса „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“.

Финалната права

Вече се намираме на финалната права и последните 100-ина метри ще излъчат победителя. Може да е SEO Задругата, може да е някой от колегите. Няма значение. Това, което остави състезанието след себе си е много емоции, широки коалиции и колегиална работа, нови запознанства и едно прасенце, което не го изядохме в Елена, но на следващия път няма да му простим. ;-).

KEEP CALM & BUY ACER LAPTOP FROM WWW.NOTEBOOK.BG 😉

acer-6

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Защо да е Acer и защо от notebook.bg?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *