acer monoblockВ производството на моноблокове, Acer използва доказана технология, като всички аксесоари са в перфектен баланс помежду си. Те са способни надеждно и ефективно да ви послужат дълго време.

Най-достъпният моноблок на Acer, обикновено е оборудван с двуядрен процесор в съчетание с интегрирана графика. Такъв е моноблокът от серията Aspire, подходящ за използване с традиционни офис приложения – като например за редактиране на текст, преводи, писане на статии, работа с таблици и т.н. В допълнение, той перфектно се справя и с разглеждането на интернет сайтове, онлайн комуникация, програмиране, слушане на музика и гледане на филми (включително Full HD).

Диапазонът обикновено е с 20 инчов диагонал и резолюция от 1366 х 768 пиксела или Full HD (1920 х 1080 пиксела). Практически, всички модели са оборудвани с уеб камери и сензорен екран. А наличието на сравнително обемен твърд диск, позволява създадаването на собствена медийна колекция. Без съмнение, моноблоковете Acer Aspire са перфектни за използване като офис или домашен компютър за задачи, които не изискват много процесорна мощ. И благодарение на всички необходими интерфейси, винаги има възможност за свързване на допълнителен монитор, тонколони и други компютърни устройства.

Моноблок Acer Aspire от среден клас, обикновено е снабден с четириядрен процесор и дискретна графична карта. Такъв компютър в повечето случаи е оборудван с дисплей до 24 инча и работи с графични пакети, видео кодиране. Тези моноблокове често имат и TV- тунер, както с WiFi и Bluetooth адаптери. Благодарение на широката си функционалност, те са подходящи за универсален домашен компютър.

Моноблок Acer Aspire от висок клас е най-продуктивният, като включва многоядрен процесор, бърза и обемна оперативна памет (RAM), както и сравнително мощна графична карта. Такъв компютър е идеален за сложни научни изчисления и 3D моделиране, както и отлична платформа за получаване на най-доброто качество от съвременните игри на средни или високи графични настройки. Тези модели често са оборудвани с оптично устройство Blu Ray, което възпроизвежда изключително качествено видео.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
За Acer моноблоковете, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *