Acer Aspire V7-582P Black Touch

Ултрабукът Acer Aspire V7 с радост представя високо изпълнение и уникално шаси, който в сравнение с предшественика си е още по-тънък и лек, и лесно може да го носите на всякъде със себе си. Комбинацията от модерен хардуер и батерия с висок капацитет ще ви предложи 6,5 часа мобилен комфорт.

Acer Aspire V7-582P

Ултрабукът Acer Aspire V7 – всичко, което ти трябва.

Моделът Aspire V7-582P е идеален за потребители, търсещи преносим компютър, който би издържал на дълга работа извън офиса, като с лекота преодолява високо работно темпо. Можете напълно да се радвате на интернет забавления, работа с офис програми, корекция на фотографии или домашно видео.

Най-новото поколение процесори Haswell, представено от мобилния процесор Intel Core i7 4500 предоставя възможност за изпълнение на най-трудните програми и всички мултимедии. Ексклузивната технология Intel Turbo Boost 2 автоматично следи актуалното натоварване на процесора и в случай на нужда го пренастройва, като му дава необходимата сила.

Активният дисплей тип IPS с резолюция Full HD ще ви позволи напълно да използвате системата Microsoft Windows 8, широкоъгълни видеа, богато пространство за всички работни задачи и забавления. С HDMI порта с лекота ще пренесете филми или собствените си презентации на по-голям екран.

С WiFi ще изпитате много забави при чат с приятели, сърфиране из интернет или при използването на уебкамерата за разговори с роднини или с колеги от работата. Bluetooth ще бъде удобен за пренос на данни между преносими устройства и лаптопа, като предлага голяма бързина на преноса и одпада необходимостта от използването на кабели.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *