седемте-златни-правила-на-wwwnotebookbg

Скъпи читатели,

Както знаете в този блог споделяме полезна информация, даваща отговора на въпроса „защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?“ Може би се чудите защо толкова натъртваме на онлайн магазина www.Notebook.bg?

В тази публикация ще напиша моите седем златни правила, които онлайн магазина www.Notebook.bg предалага и които никой друг магазин в България не го прави.

7 дни за ремонт

www.Notebook.bg ще ремонтира вашият лаптоп, ако нещо му се е случило в рамките на само 7 дена. Ако случайно този период се разрочи – от магазина ще ви дадат нов оборотен лаптоп с който да си вършите работата, докато не ви оправят стария.

7 дни безплатна поддръжка

www.Notebook.bg дава цели 7 дни безплатна поддръжка. Това означава, че ако нещо не ви е ясно по самата стока, която сте си купили, можете да ги тормозите здраво по телефона в рамките на 7 дни от датата на закупуване на стоката. През този период компетентен екип ще отговори на всеки ваш въпрос директно по телефона.

7 дни гаранция за най-ниска цена

Ако си мислите, че като закупите дадена стока и цената и ще се увеличи веднага след това – недейте да се притеснявате. www.Notebook.bg дава цели 7 дни гратисен период и гарантира, че цената на продукта, който сте си купили от там ще остане непроменена най-малко за 7 дена от датата на закупуване.

7 дни гратисен период

Купили сте си лаптоп Acer от www.Notebook.bg, но нещо в него ви притеснява, почвате да се вайкате, че сте направили грешка покупка или инвестиция? Спокойно! www.Notebook.bg имат 7 дневен гратисен период след датата на закупуване на вашата стока. Спокойно можете да върнете каквото сте си купили от тях и те ще ви върнат парите.

7 различни начина на плащане

Ако сте претенциозен купувач, който има навика да плаща с различни разплащателни средства, то отново ще ви успокоим. www.Notebook.bg имат цели 7 различни начина за разплащане, които ще удовлетворят претенциите на всеки.

7 часа за доставка

www.Notebook.bg имат безплатна доставка, както за София, така и за цялата страна. За София доставката е само 7 работни часа, след като сте направили поръчката си. Какво по-хубаво от това?

Възможност за изплащане на лизинг

Харесали сте си най-новия модел лаптоп Acer, но нямате пари в кеш? Няма проблем! www.Notebook.bg имат няколко различни начина за разсрочено плащане с минимални лихви. Разгледайте сайта им и се възползвайте от тях.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *