Acer TravelMate X313-M

Acer-TravelMate-X313-MТаблетът Acer TravelMate е с впечатляващо конвертиране отвън и отвътре. Може да се похвали с висок мобилен потенциал, изпълняващ сертификация за ултрабук, подбрано от всичко най-добро от компонентите в алуминиево тяло и прекрасно използваема система Microsoft Windows 8 Pro, която е оптимално предложение за управление с активен дисплей. Може да се приспособи според вашите идеали и по този начин да спечелите пространство точно за вас. Идеален е за работа у дома и на път, където можете напълно да използвате всички програми.

След пристигането си у дома или в офиса не трябва да се притеснявате за свързването на периферията. С предлаганото скачващо устройство просто засаждате таблета и когато искате отново да го използвате, той ще ви чака зареден. Допълнително може да се купи клавиатура, към която да включите таблета и така да го използвате във всекидневния работен процес, като истински ултрабук. Функциите Acer Instant On и Instant Connect гарантират, че и след „заспиване“ ще бъде веднага готов да изпълни всяко ваше желание. Предимство за фирмени и бизнес професионалисти е шифроващия чип TPM за обезпечаване на преодолително ниво.

Управлението на таблета е решено чрез мултиактивния IPS дисплей с LED осветяване, на който се изобразява образ HD Ready с фантастични цветове. Предлага още дълбоки нюанси на черното, по-висок контраст и по-живи цветове от всички ъгли. Диагоналът 11,6 “ е повече от достатъчен за създаването на работно пространство със странични панели, но главно при излъчването на видео или гледането на фотографии, където ще се забележат неговите качества при изобразяването на цветовете. Прецизно управление, рисуване или ръчно писане на бележки осигурява предоставеното стълбче (перо).

До 6 часа работа на батерията ще ви гарантира процесорът Intel Core i5 3339. Този отсек може да се похвали с технологично напредничаво ядро Ivy Bridge, което в тази версия представя висока мощност с минимално потребление на енергия! Дори това не е пречка за вашите планове. Неговите 2 ядра работят като 4 и още повече сами се пренастройват според потреблението на честота до 2 GHz, като подават далеч по-голяма сила от предшествениците си. Заедно с графиката Intel HD Graphics 4000 няма да е проблем корекцията на фотографии или Full HD видео.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ревю на таблета Acer TravelMate X313-M - за бизнес професионалисти, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *