Надеждност, качество и модерна технология.

AcerЗа 37 години, Acer радва хората от всеки ъгъл на Земята със своите продукти. Всичко започва през 1976 г., когато един предприемач с име Stan Shih открива първата си продукция в Тайван. Първоначално името на компанията звучало като Mulitech International, която едва се развивала до началото на осемдесетте години. Точно по това време Mulitech International се слива с американската компания за производство на компютърна техника, последвано от рязко покачване на световния пазар. Днес Acer е един от световните лидери в производството на компютърна техника и аксесоари.

Световният пазар на компютърната технология е претъпкан с таблетни компютри от различни компании производители. Но защо трябва да изберете именно таблет от Acer? Нека започнем от самото начало – 1976 година, когато преди тридесет и седем години Acer започва да работи на пазара. Днес във всеки по-голям град се намират центрове за услуги, които предоставят пълно и качествено сервизно обслужване. Продуктовата ѝ гама е по-широка от всякога и включва лаптопи, декстопи, таблети, смартфони, монитори, проектори и др.

Таблетите на Acer и предимствата им пред конкурентите

Технологичните гиганти в момента са двете компании – Apple и Samsung. От гледна точка на технологията, тези дружества трудно се съревновават. Acer не „изобретява колелото“, а просто се опитва да се справи технологично зад нейните конкуренти. Основната причина таблетните компютри на Acer да са по-търсени на пазара е съотношението цена – качество. Компанията произвежда таблети, като използва съвременни технологии и притежава най-новите разработки – не лепва астрономическа цена на продуктите си, което ги прави достъпни за всеки джоб .

Acer има както линия от скъпи таблети, създадени на базата на най-новите разработки и идеи на инженери във фирмата, така и линия от нискобюджетни таблети. Тази промяна в цените на класовете от продукти покрива изцяло пазара и заема своите позиции във всяка ценова категория.

Повечето таблетни компютри на Acer са задвижвани от Android – една от най-популярните операционни системи в света. Какво е нейното предимство? Най-значителното е способността на пълното персонализиране на интерфейса според изискванията на потребителя. Другото преимущество е огромният брой приложения за всеки вкус, включително и безплатни – тъй като има линия от таблети с Windows 8, предназначени специално за смартфони и таблетни компютри. И двете платформи са лесни за използване и стабилни при експлоатация.

Изборът на продукт от Acer е избор на надеждност, качество и модерна технология. Десетилетният опит на Acer е гаранция за квалифициран сервиз и качествени грижи за своите клиенти. А у нас, тази гаранция ще откриете в лицето на www.Notebook.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Предимството да притежаваш Acer продукт, 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *