Имало едно време едно SEO състезание

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ Този въпрос, който съдържа 2 отделни въпроса:

– Защо да купим Ейсър?

– Защо от notebook.bg?

Последните 3 месеца се е произвел толкова много спам в Българското Интернет пространство, че все повече хора почват да се чудят, аджеба няма ли да свърши това SEO състезание, че да мирясат всички? Останаха още 10 дена и състезанието приключва.

Иначе, моите отговори са следните:

– Защото е на сравнително добри цени за масовия потребител.

– Защото notebook.bg имат качествен сервиз, който в рамките на седмица ще отстрани всякакви проблеми свързани със софтуера или хардуера на всеки Ейсър продукт.

В сайта на спонсора има вече 223 записани участника, като се отличава колегата Калин със 100-на сайта. 😉 Да идва Декември, че да свърши  SEO състезанието и всички оптимизатори да се върнем към нормалния начин на работа.

Изводът

Сайт, който се задържа повече време на първо място носи повече приходи, отколкото другите, а и показва, че оптимизатора му си върши работата.

Я да видим какво мислят по въпроса 43 медийните лица в България + Барак Обама по горещия въпрос Защо аджеба, трябва да си купим Acer, и то точно от www.Notebook.bg?, на който вече му се вижда краят. Естествено, че не всички отговори са истински или са казани от лицето на снимката и се извинявам предварително за хумористичните текстове, ако някой се почувства засегнат. Целта е била да се посмеем….

Симеон Кобургготски

Симеон-Сакскобурготски

– Онова за 800-те дни беше един от моите най-големи грехове, my big mouth и все още се питам защо го казах. . , но сега като погледна нещата, виждам че не за 800, а за 1000 дни изпълних обещанията си, – El Pais – така че вервайте – ми Асерите са добри машинки.

Бойко Борисов

бойко21

„Длъжни сте да ме уважавате“. Бойко Борисов в Чикаго: Лошият човешки материал най-големият проблем на България. „Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. Каква е основата на населението в момента – 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: „Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо – ехей какъв хубав беше…“ Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие – милион и половина, дето избегахте… Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: „На тебе разчитаме“. Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз“ – в-к „Сега“ – И Асерите са същата работа, всички са против ГЕРБ.

Цветан Цветанов

Tsvetan-Tsvetanov-1

Пенсионерите изядоха фискалния резерв, а истинските виновници са 2,5 милиона българи, които са избягали от държавата през последните 23 години. Те не плащали осигуровките си у нас, което не осигурявало необходимата сума за социални плащания. Автомобила за подслушванията си обикалял законно а и възможностите на техниката надвишават използването й. За 6-те си апартамента съм декларирал доходи които ги покриват законно, в края на краищата всеки баща е длъжен да остави нещо на децата си, нали? – из пресата.

– Държа да подчертая дебело, че не съм подслушвал Notebook.bg нито Acer, то и без това антените не стигат до там.

Симеон Дянков

dqnkov3

Хер Флик или Постната пица? БАН не прави наука, в БАН са феодални старци, които стоят там и събират заплати, добре че дойдох аз за да Ви направя най-добрият бюджет в целия ЕС – хехе, а за вас където четете сега, конкретно знаем, че криете доходи, така че Пламен да си декларира доходите и ще видим ние после кой е този Ейсър където ни наду главата…

Мирослав Найденов

miroslav-naydenov-veche-e-obvinyaem

Ало, ало, колега, не е за пред телефона, ще се видим насаме по-късно и ще го обсъдим, няма проблем, а за онези лаптопи дето беше казал, ще ги оправим, както оправихме фейсбук страничката, споко – имам подходящите хора…

Калина Илиева

Kalna_Ilieva10-3

Кви дипломи, кви университети, кви 5 лева? Аз изпълнителен директор на фонд „Земеделие ли съм или нещо не сте го гледали филма? Я си прибирайте лаптопите и микрофоните от главата ми, че ще извикам „калинките“. Да не мислите, че само аз съм „калинка“???

Искра Фидосова

фидосова

„Фидосовщината“ е навсякъде в тази държава и който не цака, където трябва – изчезва. И със състезанието ви ще стане така. Платихте ли си вноската където трябва или ще се налага да Ви „стимулираме“?

Филип Златанов

filip zlatanov

На тефтерчето си пишех разни неща с криптиран код, за да мога да го чета само аз, след 2-дневен анализа на дешифровката, а някакви журналисти ми го разчетоха за 2 мин. Те ли са умни или аз съм глупав? И ко ши прайм са с асерите в склада?

Сергей Станишев

Sergei_Stanishev-udar-glava1

„Здравейте, циркаджии!“. Асер-и ще има само за нашите другарчета, а за вас няма да има. На следващите избори да има за какво да мислите. Оставка ще ми искате…

Георги Първанов

първанов

10 години президент не е зле, само че трябва по-често да сменят лаптопите в офиса, че на тези последните Battlefield-а не тръгваше.

Румен Овчаров

овчаров

Който не слуша Р. Овч. какво казва, няма да получи Ейсър лаптоп, руска разработка със собствена газова инсталация. Освен, че прави всичко което правят и другите лаптопи, топли и 105 м2 апартамент с газ.

Румен Петков

petkov

Взех си лаптопа Acer под мишница и си тръгвам достойно – другарите, които остават да му мислят. Да звънна на братя Галеви за една почивка на морето, че ЕГН-то нещо си казва думата.

Мая Манолова

мая-манолова2

Никаква оставка няма да подавам и с патериците ще ходя на работа, защото имам толкова много работа да свърша, че може да поостана още десетина години на този стол. Не от brazzers засега не са ми предложили договор, но като free agent може да измислим нещо.

Пламен Орешарски

орешарски

Това правителство е най-доброто, което е имало България за последните 20 години. Всички предшественици са били тотални некадърници и само ние ще им оправим бакиите. Хайде разтуряйте седянката, вземайте си лаптопите и дим да Ви няма. Ко? Не Каква #оставка???

Росен Плевнелиев

rosen_plevneliev-10-10-10-2

Абе, Първанов Ви каза че Battlefield-а 4 забива на лаптоп Ейсър, а вие ми губите времето с някакви протести. Ще взема да си отида във вилата в Гърция и да ви оставя тука да си скачате – ей, не ме ядосвайте…

Делян Пеевски

18014-Пеевски_960_539

Кой назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Да не видите един млад и преуспял младеж да достигне моите висини и веднага да организирате протести? Завистлив народ сте ей, завистлив и глупав.

Ахмет Доган

ahmed-dogan-bgnes_26196db723

Властта е в моите ръце, това искам да разберете. Аз съм инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата и където кажа аз, там ще ходите да купувате Асери, масери и каквото друго кажа.

Лютви Местан

Lyutvi-Mestan-3

Каквото каже бай-Ахмед, това ще е. Асери, масери, утре в 08.00, 1000 бройки да са офиса ми и да се раздават на малцинствата. Подарък от мен, по едно кебапче и 100 гр. свинска мас, че иде празник голям.

Гюнай Сефер

gunai_sefer

Къде са тези лаптопи, какви са, нито съм чувал, нито съм виждал – с колегата Митхат взехме едни неща, ама после ги върнахме, нали колега?

Митхат Табаков

mithat tabakow

Както каза колегата Гюнай, ние ги взехме, ама после ги върнахме, а какви са тези лаптопи Ейсър, ни съм чувал, ни съм виждал, ни ги знам.

Меглена Кунева

Meglena-Kuneva

Политическата отговорност на управляващите е право пропорционална на отговорността им за съхраняването на еврофондовете.  Лаптопите, които споменавате са от Брюксел за повдигане компютърната грамотност на държавната администрация. Точка.

Иван Костов

ivan-kostov

Три пъти спасявах България от фалит и ако трябва, пак ще я спасявам. Ейсър не ги харесвам, защото съм фен на Асус.

Яне Янев

Yane-Yanev-2

ГЕРБ е политическа хунта и гази с милиционерски ботуш парламентаризма. Ще го уволня Бойко Борисов. А Волен е долен и ако не вярва, че съм  хетеросексуален – да доведе жена си Капка и да вземе със себе си и фенер, за да ни свети.

Волен Сидеров

Volen-Siderov-1024x742

Продуценти… Халваджиян, Бозаджиян… Всички тези играчи, лапачи – защото друго не ги интересува, освен парите, те сега плачат като вдовица за вибратор. Плачат, защото са им отнели кокалчето. Искат да се върне Бойко, който им даваше в устичката парички и те му ръкопляскаха. Те бяха безкритични към него.

Веселин Марешки

mareshki14

Народа ме обича, ще вкарам 20 депутати в парламента, дадоха ми насила Локо-Пловдив, ама аз им го върнах.  Ако бях махнал Кокала преди Враца, щяхме да сме в топ 4…

Кирил Йорданов

кирил йорданов

Ей, изгониха ме насила от кмет, ама аз пак ще хвана някое топло държавно местенце, щото децата учат в чужбина и трябва някой да им плаща образованието, за да дойдат в България след време и да станат кметове.

Николай Бареков

Barekov_17

В политиката има лесни пари и който може взима, правя си партия и влизам в парламента, че и България може да оправя. Какво имат повече другите колеги от мене?

Николай Кокинов

кокинов

За какво ми трябваше да давам онази папка на Б. Б? Замина ми местенцето за оня, дето духа? Какви лаптопи, какви 5 лева бе, младеж?

Кирил Рашков

кирил рашков

Без коментар!

Валентин Димитров – Вальо Топлото

вальо топлото

Господи, ти си знаеш какво трябва да направиш в моя случай, а от мен лаптоп Ейсър от сърце, може и едно малко басейнче.

Димитър Борисов

borisov_dimityr

Само ЦСКА, само ЦСКА – сега за Коледа ще дам вместо заплати по един телефон Acer ликуйд и за тази година с финансовите ви претенции сме приключили. Догодина може да дам нещо повече, ако кризата свърши.

Тодор Батков

батков тодор

Аз си плащам заплатите и отбора мачка наред, ще го бием Лудогорец и догодина ще играем финал в ШЛ. А за треньорския щаб съм купил по 2 лаптопа Acer + 2 таблета, за да анализират играчите и топката сама да влиза в мрежата. Технологии.

Димитър Пенев

пенев

Казах на ония отпред да подава на ония двамата, но Борис 3 не слуша и изтърва таблета Ейсър в кофата за храна на прасето, че трябваше да го чистим, за да гледаме Биг Брадър.

Златко Баретата

Zlatko_Baretata_1

Не съм чул, видял и знам нищо за това състезание на notebook.bg със заглавие Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? А и имам си работа да търся кой ме гръмна, така че не ми губете времето. Ей, само да го хвана този дето ме стреля…..

 

Брендо

брендо

Както спомена колегата Златко, аз също не съм чул, видял или знам нещо по повод това състезание на notebook.bg… А за наркотиците съм ги гледал по американските филми, както и вие. Много телевизия гледате и Ви вреди на разума.

Братя Галеви

галеви

Абе хора, ние си почиваме сега, какво ни занимавате тука с глупости за някакво меле състезание…  Като се върнем в България, адвокатите ни ще Ви отговорят на въпроса.

Пешо Сумиста

Pesho-Sumista-7

Аз съм болен и като бивш съветник на президента Първанов, мога спокойно да заявя, че нямам нищо общо със SEO състезанието на notebook.bg. Други въпроси за мафията има ли?

Евгени Минчев

evgeni-minchev-_MG_7055

Да, знам за това състезание, но искам да кажа, че не е по-важно от Руския бал, така че кой бал, бал,  Ейсъра се продаде и толкоз.

Русата Златка

rusata-zlatka1

Купих си лаптоп Ейсър от notebook.bg преди 2 месеца и вече не работи. Аз ли го развалих, като го ползвах за огледало или си беше фабрично дефектен?

Черната Златка

zlatka-dimitrova-6-300x225

Ако Букурещ е столицата на Италия и Атина столицата на Франция, дали Acer не е Испанска марка за презервативи? Задавам Ви сериозен въпрос, какво се хилите?

Пенка

пенка

Като имаш завършен 4 клас, еротичен спонсор и кърибско тяло – не ти трябва нито лаптоп, нито таблет, за да пробиеш в обществото и да достигнеш до ТВ водеща, минимум.

Баба Пенка

баба пенка

Какво е това лаптоп бе момче? Какво да го правя аз него? С тази цифровизация ми спряха телевизора и сега нямам къде да гледам Биг Брадър. На мене това ми е проблема.

Владо Кузов

kuzow

Абе, давах им на лапетата по едно телефонче или таблетче Ейсър, защото са евтинджоси и после правихме едни неща, които не са за приказване. Момче, ти имаш ли 18 години, а?

Barack Obama

obama

Give me 5.

– Какви Acer бе мен?

– Какви Notebook и т.н. Тука няма кинти да платя на 800,000 federal workers  и government shutdown, а ти ми правиш някакви SEO състезания? Btw да взема да си напечатам малко $$$, че не се знае накъде вървят нещата, пък после с Ангела ще правим делчо, те Гърците си плащат хехе.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Перипетиите на Ейсър на Българска земя, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *