Acer Aspire V5 и V7 Aspire Series – лаптопи с нови Windows 8 версии и сензорен дисплей

Acer представи на пазара новата си серия Aspire V5 и V7 Aspire Series, състояща се от Windows 8 лаптопи с разнообразни функции и модели, имащи за цел да задоволят не само нуждите ни за всекидневна употреба, но и за отговорни задачи.

Acer V5 Series

След впечатляващият модел Acer Aspire R7 и първият convertible ultrabook Aspire P3, Acer не спира дотук. В новата серия V ще откриете Aspire V5 и V7 Aspire лаптопи с Windows 8 версии с актуализирани функции, главно във вътрешните части и разбира се, на сензорния екран.

Всички модели от серията Acer Aspire V5 произлизат от три различни модела на дисплея, някои от които са със сензорен екран и backlit (подсветка) осветление. Също така разполагат и с Acer Converter Port, който ни позволява още по-лесно да свържем лаптопа към външен монитор, твърд диск, рутер и т.н., като някои модели включват кабел конвертор, поддържащ VGA, USB и RJ45 портове.

Acer Aspire V5 Series с дисплей 11.6″

Лаптопите от новата серия представляват „малки“ модели и идеално покриват нуждите ни за ежедневна работа с компютър и Интернет, музика, филми, Office, email и т.н. Освен 11,6 инчовият екран с резолюция от 1366х768 пиксела, съществува възможност за избор между процесорите AMD – dual (A4) или quad-core (A6 Temash) и най-новото поколение на Intel Core i7, Core i5 и Core i3. В зависимост от модела, оперативната памет (RAM) може да достигне до 6 GB, а капацитетът на твърдия диск до 1TB.

Acer Aspire V5 Series с дисплей 15.6″ или 14″

Acer Aspire V5 seriesМоделите са с резолюция 1366×768 или full HD 1080p 1920х1080 пиксела с технологията IPS. Както и при най-малкия модел от серията, и тук може да се направи избор между AMD процесорите или Intel, графични карти NVIDIA GeForce GT7XXM series или AMD Radeon HD8750 и 4 високоговорители за още  по-добро аудио, поддръжащи Dolby Home Theater.

Acer Aspire V7 Series Ultrabooks

Acer Aspire V7Серията Acer Aspire V7 се състои от ултрабуци, които имат сходен дизайн с лаптопите от серията V5. Отличават се с още по-голямо разнообразие на вътрешните функции, като Intel процесорите от последно поколение, SSD, Acer Theft Shield, Acer Converter Port и WiDi за безжична връзка на ултрабука с домашния ни телевизор.

Модели на Acer Aspire V5 можете да си закупите онлайн още сега, директно от www.Notebook.bg, като същевременно очакваме да ни зарадват и със сериите на Acer Aspire V7.

Още новини относно “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” вижте тук: http://acer-notebookbg.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Още една причина да си купим Acer от www.Notebook.bg, 2.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *