Acer Aspire V5-122P – идеален лаптоп за домашна употреба

 

Acer-Aspire-V5-122P οτ http://acer-notebookbg.comAcer Aspire V5-122P e стилен лаптоп с малки размери, който ще ви съпровожда навсякъде. Още при първото вземане в ръце, ще ви изненада приятно елегантното шаси с леко тегло, а компактния диагонал 11,6 “ на активния дисплей, ще ви даде възможност да се насладите на мултимедийно забавление или на ефективна работа в дома, в офиса или на път.

Четириядреният AMD процесор с най-нова архитектура Jaguar и силна графична част Radeon, позволява полет на вашата фантазия и забавление с едно зареждане цели 5 часа.

Ще се потопите още по-дълбоко в света на интерактивният свят и интуитивното контролиране на вашия лаптоп, благодарение на активния дисплей. Нежната резолюция HD Ready с диагонал 11,6 “ изглежда невероятно детайлна и заедно с мултитъч контрола ще превърне всяко ваше действие в удоволствие. Достатъчно мощният хардуер и супер интегрираната графична карта могат лесно да направят връзка с графичния интерфейс на системата Microsoft Windows 8, гладко сърфиране в интернет, дори и със сложни игри. Освен всичко, лаптопа има надеждна защита против кражба с инструмента Acer Theft Shield 1.

Към интернет можете да се свържете където и да сте без кабел, благодарение на технологията Wi-Fi и по този начин да бъдете в контакт с всички ваши близки, да споделите с тях своята усмивка с помощта на вградената HD уеб камера с висока резолюция. Не липсва даже Bluetooth технологията за безжичен пренос на данни или свързване на най-различни периферни устройства, а образа можете лесно да разширите на телевизора или монитора, благодарение на наличието на HDMI порт.

Още подробности за спецификациите на модела Acer Aspire V5-122P, вижте в онлайн магазина на www.Notebook.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Нов модел Acer Aspire от www.Notebook.bg , 10.0 out of 10 based on 1 rating
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *