Климатиците Carrier са известни със своята тиха работа и ефективност, идеални за горещ или влажен климат. Тези системи също са много ефективни за намаляване на сметките за енергия.
Carrier произвежда няколко вида климатици, включително компактни модели за тесни пространства. Те могат да бъдат подредени върху други подобни модули, което ги прави идеални за многофамилни къщи.

Енергийна ефективност

Климатиците Carrier са известни със своята висока ефективност, която може да спести пари на собствениците на жилища от сметки за енергия. Освен това са по-тихи и по-екологични от някои други марки.

SEER означава Сезонен рейтинг на енергийна ефективност и е измерване на това колко хладен въздух произвежда вашият модул в сравнение с енергията, която използва. Колкото по-високо е числото, толкова по-ефективен е той.

Важно е обаче да запомните, че нуждите на всеки дом са различни и една ефективна система може да не е в състояние да отговори на изискванията за охлаждане на вашия дом.

За да улесни сравняването на различни климатици, Министерството на енергетиката въведе нови рейтинги ZERL (Етикет за енергиен рейтинг на зони) от 1 април 2020 г.

Тези етикети вземат предвид климатичните зони и потреблението на енергия, като предоставят стандартизирана оценка от 10 за горещ и студен климат. Те са много по-полезни от старите етикети за енергиен рейтинг.

Гаранция

Carrier предлага широка гама от климатични и отоплителни продукти, от своята водеща серия Infinity до по-основната серия Comfort. Компанията има дълга история в производството на висококачествено, енергийно ефективно и нискошумно оборудване, което е подкрепено от цялостна гаранционна програма.

Собствениците на жилища могат да намерят информация за гаранционното покритие на продукт на Carrier, като въведат неговия сериен номер в инструмента за търсене на гаранция на Carrier. Като цяло гаранциите на климатици Carrier осигуряват от три до 20 години покритие на функционални части.

Обикновено повечето HVAC компании предлагат подобни гаранции без допълнителни разходи. Периодът на покритие обаче може да варира в зависимост от конкретния продукт, дали сте първоначалният собственик и дали сте регистрирали системата в рамките на 90 дни след инсталирането.

В допълнение към стандартната гаранция, някои модели се предлагат и с петгодишна ограничена гаранция за смяна на модула. Това разширено покритие е достъпно само ако регистрирате устройството в рамките на 90 дни след инсталирането.

Инсталация

Климатиците са големи и сложни системи, които изискват високо ниво на обучение, за да се гарантира правилен монтаж. Правилната инсталация предотвратява проблеми като спиране и неприятно изключване, като същевременно гарантира постоянна работа, която ще продължи дълго време.

Carrier е първокласна марка, която е известна със своите енергийно ефективни и издръжливи климатични системи. Компанията предлага разнообразие от опции, които да отговарят на всеки дом или търговско пространство, включително безканални мини сплитове и централна климатизация.

Компанията е посветена на разработването на водеща в индустрията технология, за да помогне на потребителите да спестят пари, като същевременно намаляват въздействието си върху околната среда. Една такава функция е технологията Ideal Humidity System, която помага за контролиране на влажността в цялата къща чрез забавяне на движението на въздуха и удължаване на циклите на изсушаване.

Цена

Ако търсите климатик, който ще издържи много години, Carrier е една от най-добрите марки на пазара. Техните модули са проектирани с качествена конструкция и се предлагат със солидна гаранция.

Те са известни със своята издръжливост и енергийна ефективност и имат няколко патентовани технологии, които помагат на техните продукти да удължат живота си. Ако планирате да останете в дома си за дълго време, инверторния климатик Carrier ще се изплати като спестява енергия през целия живот на вашия дом.

Цената на Carrier AC модул зависи от размера, от който се нуждаете, и SEER рейтинга, който изберете. Те също варират в цената в зависимост от услугата за инсталиране, от която се нуждаете, и вашето местоположение.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *