Продължаваме да ви изненадваме с интересни публикации, които да отговорят на въпроса, който нашият сайт се опитва да даде 🙂 Днес съм поканил един специален гост.

Той е човека с най-популярния български блог… Той е майсторът на дългите и интересни статии… Човекът мотивация… лайфхакерът… Христо Стоянов.

христо стоянов

Ето и самото интервю…

Андрей: Здравей, Христо. Едва ли има човек, който чете български блогове и да не е чувал твоето име, но все пак – представи се с няколко думи пред нашите читатели.

Христо: Здравей Андрей, искрено се надявам да си прав. И все пак, казвам се Христо Стоянов, основател и собственик на lifehack.bg. Честно казано не обичам много думата личностно развитие, тъй като това понятие доста се разводни и обезличи, но повечето хора определят този продукт като място точно за това.


Андрей: Какво ти е мнението за SEO, SEO специалистите в България и в частност – какво мислиш за сегашното SEO състезание?

Христо: На първата част на въпроса ти – аз както знаеш от SEO не разбирам и по темата най-много обичам да слушам, без много да се обаждам. Оптимизаторите, които познавам ги анализирам повече като хора, личности, отколкото като SEO специалисти. Доста от тях, с които съм говорил на първо четене са много приятни хора. Не мога да отрека и че доста от тях са ми помагали наистина много, както ти си го правил например, за което съм ти благодарен. И все пак ако трябва да съм искрен, не вярвам на никой. Но това си е мой, личен проблем и няма нищо общо със SEO-тата.


На втората част на въпроса ти: смятам, че тези състезания са чудесна трибуна за трупане на опит и експерименти. Сигурен съм, че много от Вас вече научиха важни неща за поведението на Google и коя манипулация работи и коя не. Това смятам, че е големият бонус за всички участници. Наградата в случая е по-скоро двигателя, който Ви движи, за да научите още повече.

Андрей: Да те питам по същество – защо трябва да купим Acer?

Христо: По една случайност ползвам точно тази марка. Това е вторият ми лаптоп от въпросния производител. Когато си търсех подходяща машина гледах най-вече за мощен компютър на ниска цена. Acer са в такъв ценови клас, че отговориха най-добре на потребителското ми търсене. И ако не беше това греене на процесора, което в момента ме топли докато пиша, всичко щеше да е перфектно. Та точно затова избрах да си купя Acer.


Андрей: А защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?

Христо: Поради най-елементарните, простички потребителски желания и причини. Качествена стока, добър сервиз и обслужване. Мисля, че няма какво друго да бъде причина поне за мен да избера определен онлайн магазин. Мога само да се надявам да поддържат това ниво, защото и това не е лесно.


Андрей: Кажи (но с ръка на сърце) каква ти е мечтата, която искаш да осъществиш в скоро време?

Христо: Ха, да се чудя от къде да започна и как да бъда по-кратък! Ако трябва да говоря фундаментално, мечтата ми е да съм свободен. Не физически разбира се, а духовно и финансово. А за да се случи това ми трябват на първо четене както следва: 100 000 евро и един много мощен мотоциклет 🙂


Андрей: Пожелай нещо на нашия екип 🙂

Христо: Пожелавам Ви разбира се да спечелите въпросното състезание и най-вече добре да запомните всички уроци, които научихте по време на тази надпревара – сигурен съм, че те струват много повече от наградата!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Интервю с Христо Стоянов - за Acer-ите, Notebook.bg и SEO-то, 10.0 out of 10 based on 7 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *