Една детска приказка

Santa-Claus and Acer laptopПреди месец може би, когато разказвах на дъщеря си Емона приказка за лека нощ, тя спомена за първи път фразата „Имало едно време и заминало“, която ни разсмя много, тъй като беше спонтанен и непринуден хумор от едно дете на 5 годинки.  Не знам какво подразбира тя, казвайки тези думи, но в дадената ситуация, вместо да изчака да види какво ще се случи със Снежанка и седемте джуджета, Емона определи изхода на приказката, по-бързо от моето очакване и се беше подготвила за сън, който изчезна мигновено от гръмкия ми смях.

От тогава тази фраза я споменаваме по-често аз и майка и, отколкото тя и се смеем, гледайки това прекрасно момиченце, което ни гледа учудено, недоумявайки защо е толкова смешно на родителите и.

10 дена преди финала, направих клипчето с Александър и Емона по-повод SEO състезанието с ключова дума Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?, а и наближаващите празници Коледа и Нова година, в които децата ни, вярвайки в Дядо Коледа, очакват с нетърпение подаръците си. Вярно, че Александър се досети преди 2-3 години когато, разопаковайки подаръка си под коледното дърво ми каза:

– Тате, знам че ти си дядо Коледа.

И колкото и да се опитвах да му залъжа детската мечта, малкия беше наясно с Финландския старец, а покрай него и със Снежанка, Коледния заек, Джак Скреж и другите приказни герои. Децата вече гледат много телевизия и сърфират в Интернет и се криво-самообразоват, изненадвайки ни нас големите за възможностите и знанията им.

И със състезанието по оптимизация така, имало го едно време и заминало, но оставило приятни спомени на участващите в него.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Имало едно време и заминало, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се Пано Кондоянис и съм автор на този блог за SEO оптимизация. Занимавам се с изработка и оптимизация на сайтове, SEO copywriting, гръцки преводи и харесвам лаптоп acer. ►►► | facebook
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *