Acer Aspire P3-171

Acer Aspire P3 171Модерният и бърз процесор Intel поколение Ivy Bridge със силна графична част ще ви позволи да използвате таблета за всички работни и забавни задачи, а благодарение на практичната си клавиатура ще може пълноценно да замести равностоен компютър с операционната система Microsoft Windows 8. Освободете се от непрактичните, тежки лаптопи и персонални компютри. Моделът Aspire P3-171 събира всичко за максимално ефективна работа и при безкрайна мултимедийна забава в едно тънко и леко тяло.

Откачащата се клавиатура и таблетът могат да се приспособят точно към това, което правите. Ако трябва да намерите нещо в интернет или просто искате да си пуснете любим сериал, достатъчно е да отделите клавиатурата от таблета и да използвате активния дисплей. Ако наистина е необходимо да използвате пощенска кореспонденция или да коригирате таблица в Excel, своето незаменимо място заема практичната клавиатура. Таблетът е с изключително малки размери, лек и удобен за чести пътувания.

Acer Aspire P3 се включва и изключва от интернет мрежата за един миг. Всички апликации стартират бързо, а работата със системата е максимално пълноценна, благодарение на ултрамобилния и мощен процесор Intel Core i3 3229, чиито две ядра могат да изработят 4 влакна едновременно, като предоставят необходимата мощност. Образът можете винаги да разширите, посредством HDMI порта заедно със звука, а като пространство за записване служи флаш диска или преносимите твърди дискове, свързани чрез бързия порт USB 3.0.

Филмите, е-книгите, уеб страниците и игрите изглеждат фантастично на HD дисплея (с технология IPS). Прекрасният образ е допълван от супер подобрената аудио технология Dolby Home Theater, която ще ви накара да почувствате всички действия в таблета. Ще имате инсталирани много практични програми,  така че не е небходимо да губите време в търсенето им. Светът около вас може да обхванете със задната камера с резолюция 5 мегапиксела, като усмивката си можете да покажете с вградената уебкамера на предната страна на таблета.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Хибридният таблет и ултрабук на Acer, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *