Добри причини да наемете агенция за преводи

Има много предимства да наемете преводаческа агенция. Независимо дали пускате нов продукт, искате да разширите бизнеса си на нова територия или просто искате да предадете съобщението си на целевата си аудитория, услугата за превод може да ви помогне. Като използвате професионална преводаческа услуга, можете да избегнете допускането на скъпоструващи грешки и да поддържате проекта на ниво.

По-голяма производителност

Наемането на преводаческа услуга също ви дава достъп до набор от лингвисти и други професионалисти. Това води до по-голяма производителност за вашия екип. Те могат да се погрижат за неща като SEO стратегия и анализ на уебсайтове. Можете дори да се възползвате от техния опит, като ги накарате да намерят лингвист за вашия проект.

Много фирми днес работят на повече от един език. Лошо преведен документ може да причини недоразумения с търговци и местни доставчици. Един правилно преведен документ обаче може да увеличи приходите и да достигне до по-широка аудитория. Наличието на качествен превод е един от най-важните фактори за разширяване на вашия бизнес.

Добри причини да наемете агенция за преводи - производителност

Намаляване на стреса върху бизнеса и персонала

Използването на добра преводаческа услуга може да намали стреса върху бизнеса и персонала ви. С квалифициран преводач под ръка можете да се съсредоточите върху по-належащите въпроси.

Преводът е сложен процес, който изисква координация и бдителност. И най-малката грешка може да провали плановете ви за успех в чужбина. Например, лошият превод на вашия уебсайт може да означава загуба на продажби. Ако сте стартиращ или малък бизнес, не можете да си позволите да направите грешка. От друга страна, наемането на реномирана и опитна преводаческа агенция ще ви спести от потенциални правни проблеми.

Разнообразни услуги

В зависимост от обхвата на вашия проект може да се наложи да използвате набор от услуги. Някои от често срещаните са превод, редактиране и локализация. Също така е важно да разберете, че добрият превод е само част от уравнението. Други области на вашия бизнес също ще се нуждаят от вашето внимание.

Добри причини да наемете агенция за преводи - услуги

Най-важната характеристика е преводаческата компания, която изберете, да има солидна система за управление на качеството (QMS). С други думи, QMS трябва да има доказан опит. Вашата QMS трябва да се проверява редовно и трябва да има документиран набор от процедури, за да се гарантира качество и надеждност.

Друго нещо, което трябва да търсите, е сертификат. Потърсете сертификат ISO17100. Това е индустриалният стандарт за сертифициране и показва, че преводаческата услуга има правилните идентификационни данни. Уверете се, че избраната от вас преводаческа агенция има поне пет години опит по темата.

Също така е добра идея да търсите членство в асоциации. Членството в тези организации може да сигнализира за ангажираността на фирмата към качеството и отдадеността към определена индустрия.

И накрая, една добра преводаческа агенция ще разполага с технологията, за да свърши най-добрата работа. Например, те ще имат добре документирана TM система, за да гарантират последователност и точност. Освен това те трябва да имат система за съгласуване на обратен превод, за да предотвратят повторение на грешки.

Ако вече сме ви убедили, че наемането на преводаческа агенция е добра идея, свържете се с Интерланг на https://www.interlang.net/bg/. Те са се наложили на българския пазар като изключителни професионалисти и имат богат опит с разнообразни проекти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *