Acer-liquid-s2Acer представи през юни тази година своя първи „phablet“. 5,7-инчов Liquid S1 бе представен по време на изложението Computex, който очевидно не предизвика интерес. Затова новината за неговият наследник идва чак след 3 месеца и Liquid S2 е на път да остави видима следа.

С новият телефон амбициите на Acer са търсене на хардуерни параметри, като 6-инчовият Full HD IPS дисплей допълва четириядрения процесор Snapdragon 800 с честота 2,2 GHz и операционна памет с големина 2 GB RAM.

Компанията се стреми да предизвика интерес предимно с 4К резолюцията. Благодарение на 13MP сензор, телефонът може да запише видео в ултра висока резолюция. Става въпрос за първият телефон в света, който предлага това качество, въпреки че Galaxy Note 3, очакван да бъде представен в близките дни, също трябва да подкрепи 4К резолюцията.

Liquid S2 внася също и софтуерни подобрения. Бързото фотографиране директно със заключен екран е преди всичко възможност за ръчно коригиране на фокуса и изложението.

Телефонът е предвиден да се продава на пазара през октомври тази година. Acer ще го презентира в близките дни  по време на изложението IFA в Берлин.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
The following two tabs change content below.

Теодор Захариев

е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн Студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове.
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *