Erdogan

SPOILER

Тази статия е художествена измислица и е написана изцяло за забавление. Моля, не я приемайте сериозно.

От известно време компютърната компания Acer губи позициите си на лидер в света на компютрната техника и аксесоари. Собствениците на марката опитваха какви ли не методи и трикове за да подобрят продажбите си на пазара, но без особен успех.

Преди няколко седмици от фирмата обявиха, че водят преговори с едни от най-големите продуценти на турски сериали Ай Япим. Техни известни сериали са Листопад, Забранения плод, Пепел от рози и много много други.

Както много хора знаят, именно турските сериали са едни от най-гледаните и предпочитани сред милиони зрители в Източна Европа и Близкия изток. Огромното производство на сериали са подканили представители на Acer да се свържат с продуцентите от Ай Япим и да договорят условия за да рекламират продуктите си в техните сериали.

След дълги и оспорвани преговори от двете страни става ясно, че от новата 2014 година във всички заснемани турски сериали ще се рекламират лаптопи Acer, таблети Acer и смартфони с марка Acer. От фирмата споделят, че са подготвили доста солиден бюджет за да възродят позициите си на пазара. Смятат, че именно с това си действие ще успеят. Благодарение на огромната публика на тези сериали, Acer ще възвърнат позициите си. Гледайки любимия си сериал, много от зрителите ще предпочетат да си купят именно рекламираната марка, каквато всъщност е и целта на представителите на световната компания Acer.

Благодарение на продуктовото позициониране в бъдещите турски сериали, Acer вече ще бъде добре позната марка в пределите не само на многомилионната ни съседка Турция, а и в цял свят. Почитателите на турски сериали много се вълнуват от новите продукции, които се задават на екран през новата година. За тях определено ще бъде приятна изненада да видят продуктите на известната марка Acer, защото те се славят с добро качество на разумна цена.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Acer рекламира бранда си в турски сериали, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

1 Comments

 1. IT Brand

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/seojedib/addons/acer-notebookbg.com/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 705

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/seojedib/addons/acer-notebookbg.com/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  По-удачно, както и по-икономично ще е да последват примера на Notebook.bg със SEO състезанието. Може да се наемете да участвате :-). Твърде вероятно е да класирате сайта, както се класирате в момента с фразата „Защо трябва да купим Acer от http://www.Notebook.bg?„.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *