Миналата година компанията Acer откри на 25 различни места в Европа интерактивни кабинки, за да представи пълната си гама от устройства с активен дисплей и Windows 8. Кабинките използваха най-модерните дигитални анимации и удобно релакс пространство за клиентите, за да се насладят на най-новите Acer продукти, вдъхновени с паралелна рекламна кампания за Acer Aspire S7 с Megan Fox.

Acer Aspire S7В тази реклама се вижда как Megan Fox разкрива скритото си желание към морската биология, използвайки Acer Aspire S7, за да разработи софтуер, даващ възможност да се разговаря с делфини. Рекламната кампания се разпространява онлайн чрез социалните мрежи и цялата област EMEA – Франция, Германия, Русия и Великобритания са и в телевизията, киното или печата.

При поглед отпред, кабинката изглежда като истински аквариум, използвайки фотореалистични анимации – делфини, които плуват през 12 екрана. Делфинът в тази среда наистина оживява, показващ се, гледайки клиентите с помощта на Ultrabook Acer Aspire S7 и създаденият от Megan Fox софтуер.

В задната част кабинката представя най новите продукти на Acer с активен дисплей, използващи системата Windows 8. Между тях са таблети, Ultrabook, лаптопи и all-in-one компютри. Клиентите могат да изпробват всичко. Тук не липсват даже професионалисти, облечени като учените от рекламата, които консултират клиентите и представят новите продукти.

„Наистина сме много горди с нашите най-нови продукти. Искахме да представим на нашите клиенти в увлекателно и в същото време удобно пространство.“ – казва Оливър Ахренс президент на компанията Acer за област EMEA. „Само обикновен, отдалечен поглед върху новите продукти с активен дисплей и Windows 8 не е достатъчен. Искахме да дадем възможност на нашите клиенти сами да изпробват и разберат какво могат да им предложат новите технологии. Затова ще им помогнат и нашите професионалисти, които ще бъдат техни ръководители.“

В кабинките бяха представени най-новите продукти с активен дисплей на компанията Acer, като Ultrabook Aspire S7, Ultrabook Aspire M3, Ultrabook Aspire M5, notebook Aspire V5, 27″ all-in-one компютър Aspire 7600U, 23″ all-in-one компютър Aspire 5600U, 11,6″ таблет ICONIA W700 и 10″, таблет ICONIA W500.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.

Петя Младенова

Мениджър и редактор в www.inter-reklama.com. С предприемачески дух, работи в сферата на рекламата и маркетинга - основно в изграждането на лендинг страници.

Latest posts by Петя Младенова (see all)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *