Модерният компютър, скрит в телемонитор е идеално решение за тези потребители, които искат да спестят скъпоценно място на бюрото, но нямат намерение да правят компромиси с подреждането.

Aser-Aspire-AZ1620

Благодарение на богатото си оборудване, Acer Aspire AZ1620 служи и като мултимедиен център за развлечения. Балансираното изпълнение на вътрешните компоненти начело с архитектурата Ivy Bridge е достатъчно за всички текущи апликации, без да се изразходва много ел. енергия. Компютърът се продава с USB клавиатура, мишка и инсталирана операционна система Linux, която рабира се, веднага може да смените с модерната Microsoft Windows 8.

Можете да сърфирате в Интернет и организирате филмови вечери, да осъществявате постоянен контакт с близките си и да се радвате на ефективна работа с офис пакетите, благодарение на двуядреният процесор Intel Celeron G1610, тактуван на високите 2,6 GHz честоти. Негова част е също интегрираното графично ядро Intel HD Graphics за ускорение на HD филми и обикновени игри. На предната страна доминира просторен 20-инчов дисплей с резолюция 1600 x 900 пиксела, който изобилства с детайли и открояващи се цветове. Модерната LED подсветка повишава контраста, като придава на цветовете още по-голяма пъргавина.

За още по-добра комуникация със семейството и близките, можете да използвате вградена уеб камера заедно с микрофон. Важните данни винаги трябва да са на сигурно място, за което ще ви послужи DVD записвачката, намираща се на страничната част на монитора. Компютърът можете да включите към интрернет, чрез Ethernet интерфейс или безжично, чрез Wi-Fi.

Разнообразните периферни устройства към компютъра безпроблемно можете да свържете с помощта на четири USB 2.0 порта, а за супер бърз пренос на данни ще ви послужат модерните USB 3.0 портове.

Компютърът Acer Aspire AZ1620 се предлага на цена до 345 евро, колкото и един лаптоп Acer Aspire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се , занимавам се със SEO и онлайн маркетинг. Автор съм на статии и ревюта в различни сайтове. Основател съм на най-авторитетния български сайт за ревюта Wickeble. Вписвам личен SEO блог SEO Jedi
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *